اخبار استان زنجان

اخبار زنجان | مزایای استفاده از اسیدهای آمینه برای گیاهان

به گزارش سایت زنجانت :

مزایای استفاده از اسیدهای آمینه برای گیاهان

☘ سیستئین: شرکت در ساختمان پروتئین ها و پایداری آنها

☘پرولین: تقویت دیواره سلولی در برار انواع تنش ها ( خشکی، سرما)، نقش فعال در باروری و جوانه زنی دانه گرده

☘ والین، آلانین، لوسین، ایزولوسین: افزایش کیفیت محصولات( رنگ، بو، مزه)

☘متیونین: القا گرده افشانی، تعادل بین عناصر، تشکیل هورمون اتلین (رسیدن میوه ها)

☘ لیزین: القا فرآیند کرده افشانی

☘هیستدین: تسریع فرآیند تشکیل و رسیدگی میوه (اتیلن)

☘آرژنین: پیش ساز: هورمون های موثر در تشکیل گل و‌میوه

☘گلایسین: القا تشکیل بافتهای گیاهی، سنتز کلروفیل، قدرت بالای کلات کنندگی عناصر( بهتر جذب شدن)

☘ تریپتوفان: پیش ساز هورمون اکسین (طویل شدن سلول، تحریک تقسیم سلولی در کامبیوم)

☘ اسیدآسپارتیک، اسید گلوتامیک: القا بافتهای گیاهی و گرده افشانی و سنتز کلروفیل، کلات کننده عناصر ریز مغذی و جذب و انتقال آنها از وظایف گلوتامیک اسید

منبع خبر :: مطالعه متن کامل

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Close