صفحه اصلی | اخبار استان زنجان | تعداد مسمومان با قارچ در زنجان به ۱۰۶ نفر رسید؛شهروندان از مصرف قارچ های کوهی و خودرو پرهیز کنند
ایران سرامیک | ساخت استخر سونا جکوزی

تعداد مسمومان با قارچ در زنجان به ۱۰۶ نفر رسید؛شهروندان از مصرف قارچ های کوهی و خودرو پرهیز کنند

به گزارش سایت زنجانت :

تعداد مسمومان با قارچ  در زنجان به 106 نفر رسید؛شهروندان از مصرف قارچ های کوهی و خودرو پرهیز کنند

رییس مرکز مدیریت و فوریت های پزشکی استان زنجان گفت: ۱۰۶ نفر در استان زنجان تا به امروز بر اثر مصرف قارچ کوهی و خودرو به بیمارستان منتقل شده اند.

اصغر جعفری امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان، به آمار مسمومیت با قارچ در استان زنجان اشاره کرد و اظهار داشت: تعداد مسموم شدگان با قارچ در استان زنجان تا دوم خرداد ماه ۱۰۶ نفر بوده است.

وی با بیان اینکه از ۱۰۶ مسموم شده با قارچ ۵۴ نفر خانم و ۵۲ نفرآقا بوده است، ابراز کرد: ۲ نفر از بیماران در بیمارستان ولیعصر (عج) استان زنجان بستری و تحت مراقبت است.

رییس مرکز مدیریت و فوریت های پزشکی زنجان با اشاره به اینکه ۳ نفر از مسمومان در بیمارستان لقمان تهران،۴ نفر در بیمارستان نمازی شیراز بستری شده اند، عنوان داشت: خوشبختانه فوتی یا مستعد پیوند کبد در بین مسمومان وجود ندارد.

جعفری به شهروندان توصیه کرد:از مصرف قارچ های کوهی و خودرو که بصورت فله ای توسط افراد عادی در بازارچه ها و کنار جاده ها به فروش می رسد خودداری کرده و فقط از قارچ های پرورشی با بسته بندی بهداشتی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه مصرف و حتی لمس قارچ های سمی میتواند باعث بروز مسمومیت ،نارسایی کبدی و حتی مرگ شود، تصریح کرد:شهروندان تنها از قارچ‎هایی که در فروشگاه‎های معتبر و در بسته‎بندی‎های بهداشتی عرضه می‎شوند استفاده کنند.

رییس مرکز مدیریت و فوریت های پزشکی زنجان با بیان اینکه قارچ‌های سمی از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به قارچ‌های خوراکی دارند، افزود: شناسایی و تشخیص قارچ های خوراکی و نوع سمی از طریق شکل و خصوصیات ظاهری امکانپذیر نبوده و فقط در آزمایشگاه میسر است.

جعفری از شهروندان درخواست کرد:  به توصیه های برخی افراد عادی در تشخیص انواع سمی از خوراکی قارچ توجه نکنند چرا که شناسايي انواع خوراكي قارچ بر اساس خصوصيات ظاهري مانند شكل، رنگ، بو، قوام و مزه امکانپذیر نمی باشد.

وی در پایان تاکید کرد: در صورت مشاهده علایم تهوع، استفراغ، سرگیجه ،دل درد، کاهش هوشیاری، ضعف عضلانی، تشنج و زردی پس از مصرف قارچ سریعاً بیمار را به مراکز درمانی منتقل یا از اورژانس ۱۱۵ درخواست کمک بخواهید.

انتهای پیام /

منبع خبر :: مطالعه متن کامل

زنجان مس

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *